شرکت خدمات و پشتیبانی توسعه تعاون و موسسه آموزش عالی ارشاد دماوند تفاهم‌نامه همکاری مشترک امضا کردند.
به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات و پشتیبانی توسعه تعاون، تفاهم‌نامه همکاری مشترک فی مابین شرکت خدمات و پشتیبانی توسعه تعاون و موسسه آموزش عالی ارشاد دماوند امروز سه‌شنبه 27 تیرماه، طی نشست مشترکی با حضور مدیران دو مجموعه امضا شد.
آرمین معصومی مدیرعامل شرکت خدمات و پشتیبانی و محمدرضا لاهوتی رئیس موسسه ضمن ابراز خرسندی از امضای این تفاهم‌نامه، آن را نقطه عطفی در مسیر تعالی سازمانی و فردی همکاران در هر دو مجموعه دانستند.
از مفاد این تفاهم‌نامه می‌توان به توسعه همکاری‌های علمی و آموزشی در جهت دانش افزایی و ارتقای مهارت، طراحی دوره‌های آموزشی ویژه مدیران و کارکنان و استفاده متقابل از تجربیات و امکانات آموزشی اشاره کرد.

در پایان مقرر شد به منظور تبادل نظر، هماهنگی و تسریع انجام امور در موارد لازم، هر یک از طرفین نماینده تام‌الاختیار خود را معرفی و تعیین کنند.

تعداد بازدید : 3

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *