توسعه فردی به عنوان یک فرایند پایدار و مداوم به کارکنان کمک می‌کند تا مهارت‌های جدیدی را یاد بگیرند، مهارت‌های قبلی خود را به روز رسانی کنند و در پست خود ارتقا یابند. این فرایند باعث افزایش توانایی‌های فردی شده و در نتیجه افزایش اعتماد به نفس و انگیزه کارکنان را به همراه دارد.

کارکنانی که توسعه فردی خوبی دارند، می‌توانند عملکرد بهتری را در پست خود ارائه دهند و باعث افزایش سطح بازده و کیفیت کار سازمان شوند. آموزش مهارت‌های جدید به سرمایه انسانی سازمان را در بهبود فرآیندها و نحوه اجرای پروژه‌های جدید کمک می‌کند. بهبود مهارت‌ها و افزایش توانایی‌های کارکنان به نوبه خود باعث افزایش رضایتمندی و انگیزه آن‌ها شده و ارتقاء سطح فرهنگ سازمانی و شکوفایی خلاقیت را به دنبال دارد.

از این رو، سازمان‌ها باید برای توسعه فردی کارکنان خود برنامه‌های مدونی ارائه کنند. مدیران می‌توانند با ایجاد فرهنگ توسعه فردی در مجموعه، تشویق کارکنان به شرکت در فعالیت‌های توسعه فردی از قبیل دوره‌های آموزشی، کارگاه‌ها، سمینارها و سایر فعالیت‌های این حوزه و همچنین ایجاد یک برنامه توسعه فردی (IDP)* برای هر شخص، گام‌های واقعی و موثر در این مسیر بردارند.

در پایان لازم به تاکید است توسعه فردی یک فرایند مهم و اساسی است که به عنوان یکی از ابزارهای مهم مدیریت سرمایه‌های انسانی در سازمان‌ها استفاده می‌شود. با تأکید بر اهمیت توسعه فردی در سازمان، می‌توان علاوه بر افزایش رضایتمندی و انگیزه کارکنان، کارایی و عملکرد مجموعه را بهبود بخشیده و اهداف سازمان را سریع‌تر تیک زد.

تعداد بازدید : 20

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *